Over ons: in 3 stappen je eigen e-learning

Vanuit het idee: leren is leuk! ontwikkelt Lerenophetweb cursusmateriaal samen met trainers en bedrijven. We zijn op de stoel van de trainer en de cursist gaan zitten met de vraag: hoe wil je opleiden en hoe wil je leren?

Create – Share – Coach

Met Lerenophetweb kun je als trainer zelf je cursusprogramma maken en combineren met je klassikale bijeenkomsten of 1-op-1 trainingen (blended learning). Het maakt daarbij niet uit of je professionele trainer bent met cursisten door heel Nederland, of de collega op kantoor die nieuwe collega's moet inwerken. De tools van Lerenophetweb zijn zo gemaakt dat je hier zelfstandig mee aan de slag kunt. Het uitgangspunt is: als trainer of expert beschik jij over de kennis om anderen op te leiden en Lerenophetweb helpt je daarbij om mensen te laten leren: snel, makkelijk en op het moment dat het uitkomt.

  • 1.Create : download de gratis Lerenophetweb Publisher en maak je cursus of test
  • 2.Share : bestel toegangscodes via Lerenophetweb en deel je cursus uit aan je cursisten
  • 3.Coach : via het dashboard van Lerenophetweb zie je online en real-time de voortgang van je cursisten

Co-create

Stel je hebt wel de ideeën, maar niet de tijd om zelf je cursusmateriaal te ontwikkelen. Geen probleem. Met Lerenophetweb kun je een online Project starten om samen te werken aan het maken van cursusmateriaal. Wie je toegang geeft tot het project bepaal je zelf:
  • je collega's
  • externe trainers of experts
  • medewerkers van Lerenophetweb

op deze manier kom je toch snel tot resultaat. Vervolgens kun je het cursusmateriaal weer uitdelen (share) en cursisten begeleiden (coach). Heb je vragen, of wil je een case bespreken? Neem even contact met ons op.

Lerenophetweb: leren is leuk!

Share it