Aanbieding

Contact


Lerenophetweb lokatie

Adres

Lerenophetweb BV
Helperpark 304
9723 ZA Groningen

T 050 579 8973
E contact(at)lerenophetweb.nl


Routebeschrijving: openbaar vervoer

Vanaf Centraal station Groningen:

Bus:
Lijn 20 richting station Europapark, uitstappen op de Boumaboulevard. Vanaf de bushalte de Boumaboulevard aflopen, over de brug na het strand links afslaan. In de verte ziet u de Mediacentrale en achter de parkeerplaats van de Mediacentrale ziet u nog een gebouw, dit is Helperpark 304. Zie verder: Helperpark 304

Trein:
Groningen Europapark richting/eindbestemming Nieuweschans, Zuidbroek en Winschoten (spoor 1b). Vanaf het station Europapark rechtsaf lopen (station achter u), met de bocht mee naar links, bocht naar rechts en dan rechtdoor. In de verte ziet u de Mediacentrale en achter de parkeerplaats van de Mediacentrale ziet u nog een gebouw, dit is Helperpark 304. Zie verder: Helperpark 304.

Routebeschrijving: auto

Lerenophetweb is gevestigd in het kantoorgebouw naast de Mediacentrale op het Europapark. Op de Europaweg neemt u de afslag Euroborg (FC Groningen stadion). U komt op de Boumaboulevard, rijdt de Euroborg voorbij en aan het einde van de weg slaat u linksaf naar de Mediacentrale. U rijdt de Mediacentrale voorbij en u komt bij Helperpark 304.

Helperpark 304, bovenste verdieping

U kunt parkeren op de parkeerplaats van de Mediacentrale of voor Helperpark 304. Andere huurders in het pand zijn Team 4 Architecten en Yspeert Advocaten.

Via de hoofdingang komt u binnen, vervolgens kunt u met de lift of via de trap naar de bovenste verdieping.

Download hier de routebeschrijving in PDF.