Aanbieding

EHBO - Basis

€ 189,00
EHBO
Tijdens de cursus EHBO leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten. Goed om te weten, op het werk, voor ook voor thuis en onderweg. Leuk om te leren, online vanaf uw werkplek, va...

Meer informatie

EHBO

Tijdens de cursus EHBO leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten. Goed om te weten, op het werk, ook voor thuis en onderweg. Leuk om te leren, online vanaf uw werkplek, vanuit huis en afgesloten met een praktijktraining.

EHBO-cursus voor medewerkers

Als EHBO-er moet u eerste hulp kunnen bieden bij ongelukken. De naam zegt het al: Eerst Hulp Bij Ongelukken. Als u ter plekke bent, kun u snel handelen en weet u wat er moet gebeuren. Soms moet u direct "tweede hulp" inschakelen: een ambulance roepen. "Hoever mag u gaan?" U leert wat u moet doen en ook wat u moet laten.
Na deze cursus beschikt u over de kennis en kunt u deze vervolgen met een praktijktraining.

Inhoud van de cursus

Deze EHBO-cursus gaat over de theoretische kennis van eerste hulp verlenen. De cursist leert in deze cursus wat hij/zij moet doen. Wat doet u bij bewusteloosheid? Hoe moet u reanimeren? Hoe stelpt u ernstige bloedingen? Hoe gaat u om met botbreuken? Wat doet u met oogletsel? Hoe behandelt u brandwonden?

Opbouw van de cursus

  • Theorie: uitleg regels, feiten en handelingen.
  • Oefeningen: kennis oefenen.
  • Eindtoets: beheerst de cursist alle stof?
  • Bij EHBO is borging van kennis en vaardigheden belangrijk.
  • De cursus biedt diverse mogelijkheden voor herhaling en toetsing.

Voor Wie?

De EHBO-cursus is bedoeld voor medewerkers die aangewezen zijn om eerste hulp te verlenen. Dit is een basistraining die aangevuld kan worden met een praktijktraining.

Eindresultaat

De cursist heeft na afronding van de cursus kennis over het verlenen van eerste hulp: veiligstellen, informeren, alarmeren, hulpverlenen, overdragen en evalueren.